OM MIG

Jag är en 35 årig sprallig och levnadsglad tjej som är född och uppvuxen i Ystad. Lika mycket som jag älskar att träna hårt uppskattas långa och fridfulla promenader med min fyrbenta livskamrat Kaj. En miniatyrbullterrier lika rebellisk och envis som sin ägare. Jag bor i Malmö och driver min verksamhet i Lund på CrossFit Fabriken.

OM MIG

Jag är en 35 årig sprallig och levnadsglad Ystadtös med ett helt liv av erfarenheter inom träning. Lika mycket som jag älskar att träna hårt uppskattas långa och fridfulla promenader med min fyrbenta livskamrat Kaj. En miniatyr bullterrier lika rebellisk och envis som sin ägare. Jag bor i Malmö och driver min verksamhet i Lund på Crossfit Fabriken. 

Crossfit

Tränat och tävlat på elitnivå sedan 2012

fitness

Gjorde min första tävling under gymnasietiden. Höll på 5 år.

Gymnastik

Där allting började. Jag var ca 5 år gammal.

Bakgrund

I grunden är jag gymnast. Jag slutade vid 15–16 års ålder och tog steget in i styrketräningshallen. Jag tävlade några år inom fitness och därefter sadlade jag om till CrossFit. Jag fick möjligheten att delta i några av världens största tävlingar men pensionerade mig 2017 då skadorna som jag ådragit mig under åren som gymnast blev för påtagliga.

Efter många år av eget satsande valde jag att använda min kunskap och erfarenhet till att hjälpa andra. Nu driver jag ett eget företag, fortsätter att utbilda mig efter hand som utvecklingen går framåt, jobbar på min personliga utveckling, tränar och njuter av allt som livet har att erbjuda.

Emma Rosengren
Emma Rosengren
Emma Rosengren
Emma Rosengren

Filosofi

Personlig träning handlar inte om 1 timmes träningspass. För mig är träningen ett ständigt lärande. Det är som att gå i skolan, där du är min elev och jag ska lära dig allt jag kan. När jag tar mig an en klient vill jag att han eller hon ska känna glädje, förväntan och upprymdhet. Jag guidar och vägleder klienten genom hela vår resa tillsammans. Jag älskar att få andra att tycka om att träna och jag älskar att se andra lyckas. Att se någon av mina klienter växa gör mig stolt. Hälsa är en livsstil och inte något man bara gör den stunden man befinner sig på gymmet.

För mig innebär mitt jobb som coach och personlig tränare att dela med mig och utbilda andra. Att lära andra vad det innebär att ta hand om sig och hur viktigt det är ge sig bra förutsättningar för dom prövningar som livet ger oss. Allt ifrån sjukdomar, skador men framför allt att ha en kropp som klarar av det livet man önskar.

Att få ta del av en människas resa och se hen blomma ut och stå på egna ben är en annan sak som gör att jag älskar mitt jobb. Jag jobbar efter långsiktiga och hållbara rutiner. Varken quickfix eller ”av och på” metoder är något som jag står för. Det är otroligt viktigt att göra sitt absoluta bästa oavsett vad det handlar om. Ingen är perfekt men så länge som man gör så gott man kan kan man inte göra mer.

Är du redo att ta nästa steg?